ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
17ο χιλ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ (ΕΝΑΝΤΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ)
Flash IntroΑΡΧΙΚΗΦΟΥΣΚΩΤΑΣΚΑΦΗ ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΙΚΑΜΗΧΑΝΕΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑServicesParkingΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣLINKSΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
RANIERIDRAGOMAKMARINEVASILIADISMARINEΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ
DRAGO
 


 

DRAGO 22

Το Drago 22 μπορεί να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της λειτουργικότητας, του μοντέρνου design και της άνετης διαβίωσης.Η είσοδος στην καμπίνα γίνεται μέσω της κουρμπαριστής συρόμενης πόρτας , που ακολουθεί την ίδια γραμμή του πιλοτηρίου και δίνει μια νέα , μοντέρνα εμφάνιση στο cockpit.
Στην καμπίνα υπάρχουν 2 μονά κρεβάτια ,τα οποία φυσικά με την τοποθέτηση του τραπεζιού που βρίσκεται ανάμεσα τους μπορούν να μετατραπούν σε ένα ευρύχωρο 2πλο κρεβάτι.
Απέναντι, και ακριβώς κάτω από το deck , βρίσκεται ένα ακόμα μονό κρεβάτι το οποίο, μετά από ειδική παραγγελία μπορεί να καταργηθεί και να διαμορφωθεί ως ντουλάπα ρούχων με συρταριέρα .
Την καμπίνα συμπληρώνει η lux τουαλέτα , που διαθέτει νυπτήρα και ντους,της οποίας το διαμέρισμα  κατασκευάζεται κατ’επιλογή του πελάτη σε 3 διαφορετικούς τύπους ξύλου που διαθέτει η εταιρεία.Στο cockpit του σκάφους , μπροστά από το πιλοτήριο , υπάρχει το διπλο κάθισμα του οδηγού-συνοδηγου. Σηκώνοντας το,με μία απλή κίνηση, παρουσιάζονται το κουζινάκι με το νεροχύτη.Η θέση για το ψυγείο, βρίσκεται ακριβώς κάτω από αυτά..Στην αριστερή πλευρά του cockpit βρίσκεται το αναπαυτικό ανάκλιντρο.Πρόκειται για ένα ξεχωριστό σημείο του σκάφους που σίγουρα όλοι στην παρέα θα προσπαθήσουν να διεκδικήσουν για να το απολαύσουν.....

 

Drago  26

Με το Drago 26,που βρίσκεται και στην κορυφή της σειράς αυτής,θα νιώσετε μόνο συναισθήματα άνεσης,ποιότητας,ασφάλειας και ικανοποίηση της επιλογής σας.Ο καναπές της πρύμνης είναι σε σχήμα Γ δίνοντας έτσι στο σκάφος μια πολύ μοντέρνα αισθητική.Το διπλό κάθισμα του οδηγού-συνοδηγού βρίσκεται πίσω από το εξαιρετικά σχεδιασμένο ταμπλό οργάνων.Η είσοδος στην καμπίνα γίνεται μέσω μια συρόμενης πόρτας και από 3 σκαλοπάτια  ¨ντυμένα¨ με teak .Εκεί αντικρίζουμε το μεγάλο 2πλό κρεβάτι,αριστερά το εύχρηστο κουζινάκι με το νεροχύτη και ακριβώς κάτω από αυτά υπάρχει η θέση για το ψυγείο.Απέναντι υπάρχει ακόμα ένα 2ο διπλό κρεβάτι που μπορεί να απομονώνεται από τον υπόλοιπο χώρο με ένα κουρτινάκι.Φυσικά δεν λείπει από την καμπίνα το διαμέρισμα της τουαλέτας που εκτός από το wc και το νιπτήρα διαθέτει και ντους.

 

 

Drago 21


Το Drago 21,είναι το νέο σκάφος που ανήκει στη yacht σειρά. Σχεδιάστηκε από τον Espen Thorup, ο οποίος ακολούθησε την φιλοσοφία της Drago, σε συνδυασμό με το σύγχρονο στυλ του. To σκάφος διαθέτει ένα διπλό κρεβάτι στο εσωτερικό της καμπίνας.Εκεί βρίσκεται επίσης ανεξάρτητος χώρος για τουαλέτα όπως και ειδική θέση τοποθέτησης ψυγείου και κουζίνας.Επιπλέον ο ανώτερος χώρος διαθέτει και ένα λειτουργικό νιπτήρα. Το σκάφος έχει αρκετούς χώρους αποθήκευσης,έναν μεγάλο λειτουργικό καναπέ, οποίος, πολύ εύκολα, μετατρέπεται σε διπλό κρεβάτι, και 2 καθίσματα ρυθμιζόμενα ,περιστρεφόμενα για οδηγό και συνοδηγό

 

Drago 710

Το σκάφος αυτό κερδίζει τις εντυπώσεις από την πρώτη κιόλας ματιά ,λόγω του πολύ δυναμικού και εντυπωσιακού σχεδιασμού του. Τα 7,10μ. του σκάφους καλύπτουν απόλυτα τις περισσότερες ανάγκες του εκάστοτε πελάτη, για τη συγκεκριμένη κατηγορία. Μπορεί να φιλοξενήσει έως και τρία άτομα στην εσωτερική του καμπίνα όπως και άλλα δύο στον εξωτερικό χώρο, αφού ο πρωτότυπος καναπές με την ανακλινόμενη πλάτη του, μετατρέπεται πολύ εύκολα σε ένα ευρύχωρο κρεβάτι ή σε ένα αναπαυτικό χώρο ηλιοθεραπείας
 

 

Drago 550.

Το ιδανικό ¨μικρό¨! Το Drago 550 μπορεί να φιλοξενήσει στα κρεβάτια του 3 άτομα,2 στη καμπίνα και 1 έξω με την μετατροπή του άνετου καναπέ σε κρεβάτι-sundeck.Η στρογγυλωμένη κονσόλα με το μοντέρνο ταμπλό οργάνων κάνουν τη διαφορά σε αυτό και το Drago 540.Ο καναπές πρύμνης με το στρογγυλό τραπέζι μπροστά του,προσφέρονται για ¨εύγευστες¨ διαμονές σε λιμάνια και κόλπους

 

 

Drago 660.

Το Drago 660 είναι σίγουρα από τα best seller της εταιρείας.Διαθέτει ένα πολύ μεγάλο χώρο στο cockpit με τον άνετο καναπέ σε σχήμα Π και το τραπέζι όπως και δύο περιστρεφόμενα καθίσματα οδηγού και συνοδηγού.Δεν είναι όμως μόνο αυτό που το κάνει ξεχωριστό.Η καμπίνα του,εκτός από το 2πλο κρεβάτι που γίνεται ένα μικρό καθιστικό με τη τοποθέτηση ενός τραπεζιού ανάμεσα,διαθέτει διαμέρισμα τουαλέτας και θέση για μονό κουζινάκι.Δύο σταθερά παράθυρα,δύο ανοιγόμένα και ένα hatch εξόδου πάνω από το κρεβάτι δεν λείπουν φυσικά από αυτό το σκάφος που θα σας κερδίσει με την πρώτη ματιά.
 

DRAGO 610

Το DRAGO 610 είναι το πρώτο σκάφος που σχεδίασε για την εταιρεία, ο διεθνούς φήμης σχεδιαστής John Lindblom. Κοιτάζοντας το cockpit του σκάφους, διαπιστώνουμε ότι η φράση ΄΄ σημασία στη λεπτομέρεια ΄΄ έχει γίνει πραγματικότητα. Ο μοντέρνος και αναπαυτικός καναπές στο πίσω μέρος, το V της πλώρης που με την προσθήκη ενός μαξιλαριού το μετατρέπει σε sundeck, και τέλος η λειτουργικά σχεδιασμένη κονσόλα?δημιουργούν την άμεση επιθυμία για την απόκτησή του.

 Ο σχεδιασμός και η οργάνωση των χώρων του συγκεκριμένου σκάφους είναι οι ιδανικές για τον πελάτη που ζητάει άνεση και λειτουργικότητα, στα 6,10μ. του ολικού μήκους του. Το 2πλό sundeck της πλώρης μαζί με το εσωτερικό κρεβάτι μπορεί να φιλοξενήσει έως και 4 άτομα. Ή δε εργονομικά σχεδιασμένη κονσόλα του, δίνει τη δυνατότητα στο χειριστή του σκάφους να ελέγχει με άνεση όλες τις ενδείξεις των οργάνων.